روش های دیجیتال مارکتینگ روش های دیجیتال مارکتینگ دیجیتال مارکتینگ دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی به اصطلاح استفاده از مدیا های جدید دردنیای ت
روش های دیجیتال مارکتینگ
دوشنبه 30 / 10 ساعت 1:55 | نوشته ‌شده به دستعلیرضانهری | ( )

 

روش های دیجیتال مارکتینگ

روش های دیجیتال مارکتینگ

 

طراحی وب سایت

اصول طراحی وب سایتبدون شک برای حضور در دنیای آنلاین نیاز به فراهم کردن دسترسی آسان به خدمات و محصولات خود برای مخاطبان و مشتریان  خواهید داشت که بهترین گزینه طراحی سایت است . با طراحی سایت به راحتی خدمات و کالای خود را در معرض دید میلیون ها کاربر آنلاین قرار خواهید داد . طراحی سایت به عنوان شعبه انلاین کسب و کار شما که بصورت کاملا خلاقانه و کاربرپسند طراحی شده است در جذب مخاطبین انلاین نقش بسیاری دارد . بنابراین طراحی سایت باید کاملا دقیق طراحی شود تا بهترین نتیجه را حاصل کند که همان جذب کاربران است. در واقع سایت هایی که ساختاریافته هستند و از جنبه های بصری خلاقانه  برخوردارند می توانند سهولت دسترسی راحت تر کاربر به امکانات و خدمات سایت را فراهم کنند . در کنار جنبه های بصری سایت، محتواهایی که در قسمت های مختلف سایت قرار داده می شود از جمله محتوای متنی و محتوای تصویری نیز بسیار اهمیت دارند. این محتواها باید به صورت جامع و مختصر بوده و باعث ترغیب مشتریان به خواندن ادامه مطالب و ماندگاری بیشتر در سایت شوند. برای داشتن سایت اینجا را کلیک کنید.

بهینه‌سازی موتورهای جست‌وجو (سئو)

 روش های دیجیتال مارکتینگ دومین مورد از روش های دیجیتال مارکتینگ ، سئو است.«بهینه‌سازی موتور جستجو» (Search Engine Optimization) یا اصطلاحاً «سئو» (SEO)، به فرآیندی اطلاق می‌شود که میزان بازدید وب‌سایت شما را از طریق موتورهای جستجوی رایگان و به صورت ارگانیک افزایش می‌دهد. در جستجوی ارگانیک، محتوای تولیدی شما بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای برای کاربران در «صفحه نتایج موتورهای جستجو» (Search Engine Results Page) یا «SERP» به نمایش درمی‌آید. زمانی که کاربر کلمات کلیدی مورد نظر خود را در موتورهای جستجو از قبیل گوگل یا بینگ وارد می‌کند، نتایج مرتبط با این کلمات در SERP ظاهر می‌شوند.هر کاربر، با توجه به کلمات کلیدی مورد استفاده، موقعیت مکانی و تاریخچه جستجوی خود، نتایج منحصر به فردی را مشاهده خواهد کرد. معمولاً نتایج ارگانیک به صورت فهرست نمایش داده شده و با استفاده از الگوریتم مخصوص موتورهای جستجو، رتبه‌بندی می‌شوند. با تغییر الگوی جستجو از طرف کاربر، تعامل او با محتوای اینترنتی و همچنین انتخاب هر یک از نتایج به دست آمده، الگوریتم‌ها نیز تغییر می‌کنند. هر چه رتبه مطالب شما در یک SERP بالاتر باشد، ترافیک بیشتری به سمت سایتتان هدایت خواهد شد. به این ترتیب، احتمال افزایش بازدیدکننده‌های منفعل و مشتریان فعال نیز بیشتر می‌شود.عوامل متعددی در بهینه‌سازی موتور جستجو دخیل هستند که می‌توان آن‌ها را به دو دسته «سئوی داخلی» (On-Page SEO) و «سئوی خارجی» (Off-Page SEO) تقسیم‌بندی کرد. سئوی داخلی، به اعمالی اطلاق می‌شود که برای بهبود سئو در درون وب‌سایت صورت می‌گیرند. در طرف مقابل، به اقدامات و ارتباطاتی که در خارج از فضای وب‌سایت به منظور رشد سئو انجام شود، سئوی خارجی گفته می‌شود.با تغییر الگوریتم‌های موتورهای جستجو، الزامات دستیابی به سئوی بهتر نیز تغییر می‌کنند. این تغییرات به منظور تطبیق نتایج با نیازهای کاربر صورت می‌گیرند. با توجه به این مسئله باید به خاطر داشت که مقصود از سئو، ساخت وب‌سایتی با قرارگیری در رتبه اول نتایج نیست بلکه هدف نهایی، ایجاد بهترین وب‌سایت ممکن برای کاربران مد نظر شما است. اگر همیشه در رتبه‌های بالای سئو قرار داشته باشید، دیده شدن وب‌سایت شما و ترافیک آن افزایش می‌یابد. این موضوع، رونق و پیشرفت سریع‌تر کسب و کارتان را به همراه خواهد داشت. 

بازاریابی موتور جستجو و تبلیغات کلیکی

 روش های دیجیتال مارکتینگ «بازاریابی موتور جستجو» (Search Engine Marketing) یا اصطلاحاً «SEM»، یکی از موارد نادیده گرفته شده در سئو، یعنی خرید ترافیک اختصاصی از موتورهای جستجو را پوشش می‌دهد. با استفاده از SEM، می‌توان در SERP کاربران، فضایی را به منظور تبلیغات وب‌سایت خریداری کرد. متداول‌ترین پلتفرم‌های غیر رایگان برای جستجو، «Google AdWords» و «Bing Ads» هستند. در این روش، بازاریاب باید مبلغ از پیش تعیین شده‌ای را به موتورهای جستجو پرداخت کند. با این کار، در بخش‌های مختلف SERP حاصل از جستجوی کلمات کلیدی معین یا عبارات خاص، تبلیغات مورد نظر بازاریاب به نمایش درمی‌آیند.یکی از انواع SEM، «تبلیغات کلیکی» (Pay-Per-Click Advertising) یا اصطلاحاً «PPC» است. در این روش، موتورهای جستجو به ازای هر کلیک بر روی تبلیغات یک شرکت، مبالغ مشخصی را دریافت می‌کند. اخیراً روش PPC در پلتفرم‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام نیز در حال اجرا است. در این روش، تبلیغات به صورت اعلان برای مخاطبان مورد نظر شرکت به نمایش درمی‌آیند. این سیستم، مثال بسیار خوبی از ترکیب روش‌های مختلف بازاریابی دیجیتال و به کارگیری آن‌ها برای رسیدن به یک استراتژی کامل بازاریابی است. به عنوان نمونه در اینجا، SEM با بازاریابی شبکه‌های اجتماعی همپوشانی پیدا کرده است. 

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

روش های دیجیتال مارکتینگ در دنیای دیجیتالی امروزی، شبکه‌های اجتماعی نقش مهمی را در بازاریابی کسب و کارهای مختلف بازی می‌کنند و اهمیت آن‌ها در ایجاد یک استراتژی بازاریابی مناسب بر کسی پوشیده نیست. با این وجود، نکته اساسی در بهره‌گیری صحیح از شبکه‌های اجتماعی، شناخت کافی ورودی‌ها و خروجی‌های بازاریابی در این روش است. «بازاریابی شبکه‌های اجتماعی» (Social Media Marketing)، محصولات و خدمات شما را بیش از بیش در معرض دید کاربران قرار می‌دهد و امکان برقراری ارتباط نزدیک با مشتریان را برایتان فراهم می‌کند. در این روش تعامل، شما می‌توانید بازخوردهای ارزشمند مشتریان خود را دریافت کنید و با استفاده از اطلاعات به دست آمده، کیفیت خدمات و محصولات و همچنین نحوه ارائه آن‌ها را بهبود بخشید.تمام اقداماتی که به منظور افزایش ترافیک یا مبادلات تجاری در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شوند، در حوزه بازاریابی شبکه‌های اجتماعی قرار می‌گیرند. برای بهره‌گیری از این نوع بازاریابی می‌توانید فعالیت‌های تجاری خود را در پلتفرم‌هایی نظیر فیس‌بوک، توییتر، یوتیوب یا لینکدین بیشتر کنید. استفاده از بازاریابی شبکه‌های اجتماعی و تولید محتوای باکیفیت، سرعت رشد و موفقیت کسب و کار شما را افزایش خواهد داد. اغلب شرکت‌ها علاقه زیادی به استفاده از بازاریابی شبکه‌های اجتماعی دارند اما آن‌هایی که دارای مدل کسب و کار «شرکت به مشتری» (Business to Consumer) یا اصطلاحاً «B2C» هستند، بیشترین بهره را از این روش می‌برند. شرکت‌هایی با مدل کسب و کار B2C، محصولات یا خدمات خود را بدون هیچ واسطه‌ای به دست مشتری نهایی یا هدف می‌رسانند.یکی از نکات اساسی در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، دقت بر روی موضوعاتی است که کاربران در مورد آن‌ها گفت و گو می‌کنند. شما باید به نظرات مخاطبان گوش دهید، در بحث‌ها شرکت کنید و با استفاده از بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، میزان جذابیت هر مطلب را بر اساس تعداد لایک و به اشتراک‌گذاری آن مورد ارزیابی قرار دهید. به اشتراک‌گذاری مطالب از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه این کار به نوعی یک تبلیغ رایگان برای کسب و کار شما محسوب می‌شود. از این‌رو، محتوایی را تولید کنید که میزان به اشتراک‌گذاری آن بالا باشد. 

 بازاریابی محتوا

روش های دیجیتال مارکتینگ «بازاریابی محتوا» (Content Marketing)، روشی است که در آن شما می‌توانید با تولید محتوای باکیفیت برای کاربران خود، فروش بیشتری را به دست آورید. محتوای مورد نظر را می‌توان در هر پلتفرم اینترنتی ایجاد کرد. ارسال پیام در توییتر، آپلود ویدیو در یوتیوب و نوشتن مطالب مختلف در وب‌سایت، از مصادیق بازاریابی محتوا هستند. این روش دارای کارایی بسیار خوبی است چراکه محتوای شما را با روش‌های دیگری از قبیل بازاریابی سئو و شبکه‌های اجتماعی ادغام می‌کند و در نتیجه، بهره‌وری کار افزایش می‌یابد.برای اجرای صحیح بازاریابی محتوا، توجه به چند نکته ضروری است. پیش از تولید محتوا حتماً کاربران نهایی خود را در نظر بگیرید. به این منظور باید نوع مخاطبان و علایق آن‌ها را شناسایی کنید. این مسئله، حوزه موضوعات انتخابی را برایتان مشخص خواهد کرد. به علاوه، زبان و اصطلاحات مورد استفاده مخاطبان خود را در هنگام جستجوهای اینترنتی مد نظر داشته باشید. استفاده از این اطلاعات و به کارگیری کلمات کلیدی مناسب، سئوی شما را بهبود می‌بخشد.توجه داشته باشید که باید محتوای تولیدی خود را در تمام پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید. این کار، میزان بازدید و بازخوردها را به حداکثر می‌رساند. بازاریابی محتوا، یک فعالیت مداوم محسوب می‌شود. این روش، رابطه مستقیمی با فروش ندارد بلکه هدف اصلی آن، تعامل و آموزش به مشتریان به منظور ایجاد اعتماد، شناخت و ارزش برند است. از تولید محتوی نامربوط و غیرضروری خودداری کنید. به دنبال مطالبی باشید که کاربران را به طور همیشگی با خود درگیر می‌کنند. با ایجاد محتوای باکیفیت و مرتبط با کسب و کار خود می‌توانید سئوی وب‌سایتتان را بهبود بخشید. استفاده از مطالب موجود در وبلاگ‌های دیگر و ایجاد «بک‌لینک» (Backlink) نیز روش خوبی برای افزایش ترافیک سایت است.

ایمیل مارکتینگ

روش های دیجیتال مارکتینگبه عنوان موثرترین انواع روش های دیجیتال مارکتینگ که یک کسب و کار با استفاده از آن می تواند به جذب مشتری برای فروشگاه اینترنتی خود بپردازد، ایمیل مارکتینگ است!بالغ بر ۵۴ درصد افراد، تمایل به کسب و کارهایی دارند که به آن ها ایمیل می زنند و حدود ۷۱ درصد از این افراد مدعی هستند که اسم شرکت‌هایی که برای آن‌ها به صورت مستمر ایمیل می فرستند، در هنگام خرید کردن به صورت ناخودآگاه در ذهن‌شان یاد آوری می‌شود.این اعداد به خوبی نشان دهنده اهمیت ایمیل مارکتینگ به عنوان یکی از انواع روش های دیجیتال مارکتینگ در جذب مشتری برای فروشگاه اینترنتی است.مساله حائز اهمیت در انجام یک ایمیل مارکتینگ درست، داشتن لیست ایمیلی مناسب و مخصوص خودتان است.فرآیند ایمیل مارکتینگ چیزی فراتر از خریدن یک لیست ایمیلی و بمباران کردن صندوق دریافت ایمیل های موجود با پیغام های بدون استراتژی فکر شده است.در واقع برای داشتن یک ایمیل مارکتینگ موفق و رسیدن به این اعداد و ارقام، لازم است تا لیست ایمیلی خودتان را، از مشتریان بالقوهکسب و کار خودتان بسازید.بسیاری از افراد در جلسات مشاوره تیم لرن مارکتینگ، از ایمیل مارکتینگ به عنوان یک تجربه ناموفق یاد می‌کنند. ولی بعد از بررسی دقیق‌تر متوجه این قضیه می‌شویم که آن‌ها نیز مرتکب این اشتباه رایج در انجام فرآیند ایمیل مارکتینگ شده‌اند.

افیلیت مارکتینگ

 روش های دیجیتال مارکتینگافیلیت مارکتینگ (Affiliate Marketing) و یا بازاریابی معرف یکی از انواع روش های دیجیتال مارکتینگ محبوب برای بلاگر ها و صاحبان وب سایت‌های پر ترافیک است تا با معرفی محصولات و خدمات دیگران به کسب درآمد بپردازند.در این روش بر خلاف روش بازاریابی کلیکی که به ازای هر کلیک هزینه پرداخت می شود. وب سایت فقط در ازای معرفی محصول به کاربران خود هزینه دریافت می کند.افیلیت مارکتینگ می تواند به صورت یک مقاله یا نقد و بررسی برای معرفی یک کسب کار انجام پذیرد؛ و وب سایت مبدا به ازای هر خرید و یا ثبت نام در سایت مقصد پورسانت دریافت می کند. 

پخش آنلاین ویدیو:

 روش های دیجیتال مارکتینگدر سال ۲۰۱۷ ما یک تغییر بزرگ به سمت  تبلیغات تعاملی خواهیم داشت، شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک، یوتیوب و حتی استوری اینستاگرام این امکان را فراهم می کنند که ما ویدیوی زنده و آنلاین منتشر کنیم. مشتریان با مشاهده محصولات شما به صورت ویدیو های آنلاین شکار می شوند. ویدیو های زنده یک گوشه ای از فعالیت های شمارا به نمایش می گذارند. نکات مثبتی که ویدیو های آنلاین دارند:

  • ویدیوهای آنلاین از شیوه های سنتی ظبط ویدیو مقرون به صرفه تر است.
  • قابلیت و انعطاف پذیری بیشتری برای ویرایش ویدیو قبل از به اشتراک گذاشتن در فضای مجازی داراست.
  • ضبط ویدیو ی آنلاین به وسیله ی کارمندان در حالی که در انبار محصولات و یا در کارگاه مشغول هستند در حالی که محصولات شما به نمایش گذاشته می شوند، حس تعامل و تعلق را در مشتریان افزایش می دهد.

 

بازاریابی ویروسی

روش های دیجیتال مارکتینگبا توسعه social media شبکه های اجتماعی و بهره وری مردم از آنها و افزایش ضروریت رسانه های اجتماعی، تبلیغات به شیوه دهان به دهان و به اشتراک گذاشتن رسانه های اجتماعی به وسیله اشخاص، اهمیت زیادی پیدا کرده است. بهره وری از بازاریابی ویروسی و تولید رسانه های اجتماعی به شکلی که سبب شود اشخاص جامعه بیشتر در مورد آن تبادل نظر کنند و رسانه های اجتماعی شما را به اشتراک بگذارند در حال توسعه است و جز متد های بروش های دیجیتال مارکتینگ به حساب می ایند.

تبلیغات دهان به دهان با استفاده از تاثیر شبکه ای اینترنت به صورت آنلاین توسعه پیدا می کند و از نظر این که به تعداد زیادی از افراد دسترسی پیدا می کنید بسیار عالی است. از دیدگاه بازاریابی، در فرایند بازاریابی ویروسی افراد تشویق می شوند اطلاعات بازاریابی خوبی را بگیرند و منتقل کنند. اطلاعاتی که بر حسب تصادف یا به صورت برنامه ریزی شده مطلوب شخص هستند.

 

 اینفلونسر مارکتینگ

 روش های دیجیتال مارکتینگ به جرأت می‌توان گفت اینفلونسر مارکتینگ، جدیدترین و جذاب‌ترین روش از روش های دیجیتال مارکتینگ در دنیای امروز است.  اینفلونسر مارکتینگ چیزی فراتر از یک روش کوتاه‌مدت است و امروزه از آن به‌عنوان روشی فوق‌العاده مؤثر برای معرفی محصولات یا خدمات در فضای آنلاین یاد می‌شود. اگر درست و دقیق آن را درک کنید متوجه خواهید شد که برخلاف تصور عموم این استراتژی، یکی از اصیل‌ترین روش‌های بازاریابی و روش های دیجیتال مارکتینگ است.مارکتینگ یعنی همکاری یک کسب‌وکار با فرد یا افراد اینفلونسر یا تأثیرگذار برای رسیدن به اهداف مارکتینگ خود در فضای آنلاین. به عبارتی در این استراتژی ابتدا افراد اینفلونسر حوزه خود را شناسایی می‌کنید سپس با برقراری ارتباط با آنها برند خود را انتشار می‌دهید.

بازاریابی دیجیتال آفلاین

بهتر است بدانید که استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال، تنها به محیط اینترنت محدود نمی‌شود. برای دستیابی به اهداف مورد نظرتان، باید برخی از روش‌های بازاریابی آفلاین را در کنار روش‌های آنلاین در نظر داشته باشید. در بازاریابی آفلاین پیشرفته می‌توان از وسایل الکترونیکی برای بهبود تجربه کاربران استفاده کرد. به عنوان مثال، برخی از رستوران‌ها برای گرفتن سفارش‌های مشتریان خود از تبلت‌های هوشمند بهره می‌گیرند. بازاریابی رادیویی، بازاریابی تلویزیونی و بازاریابی تلفن همراه نیز همگی در دسته بازاریابی دیجیتال آفلاین قرار دارند.

سخن آخر

در این مقاله تلاش کردیم شما را با انواع روش های دیجیتال مارکتینگ آشنا کنیم. یادگیری نحوه اجرای صحیح روش های دیجیتال مارکتینگ ، باعث دیده شدن بهتر کسب و کار شما و بهبود نحوه تعامل با مشتریانتان خواهد شد. دستاوردهای اشاره شده، اهداف نهایی تمام روش های دیجیتال مارکتینگ هستند. شما می‌توانید با ایجاد یک تجربه مناسب برای کاربران نهایی و با توجه به اهدافتان، در جهت توسعه و پیشرفت برند خود حرکت کنید. به کارگیری روش های دیجیتال مارکتینگ باکیفیت، رضایت شما و مشتری را در پی خواهد داشت.استفاده از روش‌های بازاریابی آنلاین، تنها راه دستیابی به موفقیت نیست. با این وجود، سبک زندگی امروزی افراد، بازاریابان را مجاب به پذیرش اهمیت بازاریابی در فضای اینترنت کرده است. به خاطر داشته باشید که بهبود سئو، از روش‌های اصلی در افزایش میزان بازدید وب‌سایت شما به حساب می‌آید.بهره‌گیری از بازاریابی به وسیله تولید محتوای باکیفیت به همراه بهترین روش‌های سئو و به اشتراک‌گذاری مطالب در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند شما را با سرعت بالایی به اهداف مد نظرتان نزدیک کند. در نهایت به خاطر داشته باشید که باید از شبکه‌های اجتماعی به عنوان ابزاری برای نظارت بر روی بازخوردهای مشتریان بهره بگیرید. میزان جذابیت محتوای تولیدی خود را از طریق لایک‌ها و به اشتراک‌گذاری‌های دیگران مورد ارزیابی قرار دهید و با استفاده از این اطلاعات، مطالب آتی وب‌سایت خود را در راستای رسیدن به موفقیت بیشتر تنظیم کنید.روش های دیجیتال مارکتینگ



موضوع : | بازدید : 252
برچسب ها : روش های دیجیتال مارکتینگ,

 
گالری عکس